Op zoek naar Flip the classroom?

Flip the classroom
 
Flip the classroom. Zes voorbeelden. iScholenGroep.
Gelukkig worden er ook steeds vaker onderwijs videos op YouTube gezet.Soms zijn het onderwijs videos die extra informatie geven die andere docenten kunnen gebruiken in de les, maar er zijn ook videos die zeer uitgebreide uitleg bevatten en gebruikt kunnen worden voor flip the classroom.
Flipping the classroom zet de les op zijn kop Klasse.
Let ook op de tijd die flipping the classroom vergt van je leerlingen. Wordt hun taakbelasting niet te hoog als ze verschillende vakken online moeten voorbereiden? Een ander probleem is dat je als kijker vlug afgeleid bent door wat buiten het computerscherm gebeurt: je krijgt een sms, iemand komt binnen In de klas heb je meer controle op hoe je leerlingen hun tijd effectief invullen. Heeft iedereen bovendien thuis een computer met internet? Vraag jezelf ook af of de leerlingen er klaar voor zijn. Hebben ze wel de nodige ICT-vaardigheden om flipped te leren? Blijf ook live leraar. Tot slot: een leraar heeft zo veel bagage en leservaring. Dan is er toch niets mis mee om die leraar af en toe ook live te horen? Sommigen zijn immers meester in vertellen, maar daarom niet meester in het monteren van filmpjes. De websites en handleidingen uit dit artikel vind je via het zoekwoord flip op www.klascement.net.
Flipping The Classroom: populair, maar wat gebeurt er in de les?
The effect of the classroom flip on the learning environment: A comparison of learning activity in a traditional classroom and a flip classroom that used an intelligent tutoring system Proefschrift. Columbus: Ohio State University. Yarbro, J, Arfstrom, K, McKnight, K, McKnight, P.
5 tips voor Flipping the Classroom Vernieuwenderwijs.
Flip dan ook stap-voor-stap je lessen. Begin bijvoorbeeld met de makkelijkste lessen en ontdek samen met leerlingen wat de prettigste manier van werken is, dan kan namelijk per klas of leerling verschillen. Ook aan de slag met Flipping the Classroom?
Flipping the classroom: 6 voor en nadelen Onderwijs van Morgen.
Home leerstijlen en vakdidactiek Flipping the classroom: 6 voor en nadelen. flipping the classroom. the flipped classroom. Flipping the classroom: 6 voor en nadelen. Door Renée Conradi. 12 januari 2016. Flipping the classroom. De Flipping the Classroom-hype is inmiddels al een tijdje overgewaaid.
Flipping the classroom Leraar24.
Flipping the classroom is een van de manieren waarop je video kunt gebruiken in het onderwijs. In het artikel Video inzetten in de les vind je meer informatie over de manier waarop je je lessen met video kunt verrijken. Hoe werkt flipping the classroom?

Contacteer ons